Vaderdag 2022; cadeautips voor vaders en opa’s!

bbq gereedschap hout

Zondag 19 juni is het zover: vaderdag 2022. Het moment om iets leuks te zoeken om papa of opa mee te verrassen. De kinderen vinden het heerlijk om stiekem iets te knutselen en te kopen. Op zoek naar iets origineels? In dit blog laat ik jullie zien welke producten er allemaal in de shop staan en wat je er precies mee kunt doen.

  1. Fotobord
vaderdag cadeau foto

Dit fotobord altijd een groot succes. Je kunt er zelf een leuke foto van 10 x 15 in doen of een zelfgemaakte kaart. Het leukst is dat je hem kunt personaliseren met namen; de hartjes worden er los bij geleverd en je kunt ze zelf op de gewenste plek plakken.

En: er zitten twee voetjes bij zodat het bordje neergezet kan worden en je er lang van kunt genieten! Hij kost € 16,50 en je vind hem hier.

Fotohanger moederdag
Fotohanger moederdag

Een andere variant op het foto bord is deze hanger. Ook hier past een foto van 10 x 15 in. Aan het bordje zit een leren veter bevestigd waar je bijvoorbeeld een kaart, tekening of cadeautje aan kunt hangen. Deze hanger kost €16,95 en je shopt hem hier!

2 Handafdruk

Bordje handafdruk

Vind je het leuk om zelf iets te maken met je kindje? Dan is een handafdruk bordje een goed idee. Na een aantal jaren denk je; jeetje zo klein die handjes, wat groeien ze hard! Op het bordje past 1 handje van een ouder kindje ( bijv. rond de 5 jaar) of 2 handjes van oudere kindjes.

3. Hobby’s

De meeste papa’s en opa’s hebben een hobby die ze graag uitoefenen. Daarom vind je ook een aantal producten die hier mooi bij aansluiten.

BBQ gereedschap vaderdag

Ten eerste deze leuke set met BBQ gereedschap. Hij is er 2 varianten. De grote set van 25 cm vind je hier en de kleine set hier. En het leuke is; voor die laatste is er een gratis printable waar je een schortje mee kunt knutselen. Deze vind je hier.

bbq gereedschap hout
Cadeau pakket vaderdag klussen

Toch liever een andere hobby? Kies dan voor deze leuke gereedschapset, een gepersonaliseerde opener of een houten snijplank.

Flessenopener met gravering
Snijplank hout met gravering

4. Kleine cadeautjes

Vishengel hout met naam

Soms heb je zelf al een cadeautje in gedachten en wil je hier graag iets persoonlijks aan toevoegen. Deze vishengel bijvoorbeeld is dan een leuke toevoeging. je kunt er een kaartje aan hangen of hem bij een cadeautje steken.

medaille hout
medaille hout

Er zijn ook twee medailles ( €3,95) aan het assortiment toegevoegd. Een ronde en een beker. Uiteraard kun je zelf bepalen of hij voor papa of opa wordt.

printable rapport vaderdag

Tot slot nog een leuke tip; deze gratis printable voor een rapport om samen met je kind in te vullen. Of als ze oud genoeg zijn kunnen ze het zelf invullen!

Hopelijk heb je iets gehad aan deze inspiratie en cadeautips voor moederdag, geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *