BEDRIJVEN

Voor bedrijven is het mogelijk om gepersonaliseerde items te maken, in kleine en grote oplages. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, logo’s voor beurzen of items om zelf te verkopen.                                                       Wil je meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Portfolio

Dit logo bord is speciaal gemaakt voor Appeloogje, geheel gesneden uit hout. De achtergrond is geverfd in de huisstijl kleur. 

Logo appeloogje hout

Voor Bas Boer noten leveren we verschillende soorten cadeaulabels voor aan de geschenkverpakkingen, zoals dit maantje voor aan de Ramadan cadeautasjes.

cadeautasje ramadan Bas boer noten
BEDRIJVEN 9

Voor webshop Vlinders in je Buik worden speciale cadeaulabels gemaakt, passend bij de verschillende toffe inpakpapiertjes.

IMG 6904
BEDRIJVEN 10

Voor Villa Pluis maken we met regelmaat houten figuurtjes als toevoeging van de geboortekaartjes.

geboortekaartjes
BEDRIJVEN 11

Voor verschillende bedrijven maakten we een logo bord uit acryl. Dit is licht en heel stevig materiaal wat in allerlei kleuren verkrijgbaar is.

bedrijfslogo acryl plexiglas
BEDRIJVEN 12
bedrijfslogo acryl plexiglas
BEDRIJVEN 13

Voor de tafels van Ijssalon Nikki pronken deze gepersonaliseerde menukaarten. Je kunt ze zowel staand als liggend gebruiken waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Doordat je de kaarten zelf aan kunt passen gaan ze oneindig lang mee en bieden zo een duurzame oplossing.

IMG 2841
IMG 2853