MATERIAAL EN GEBRUIK

Materiaal

De decoratieve producten zijn gemaakt van 4 mm berken multiplex en wolvilt. Aangezien dit natuurproducten zijn kan er kleurverschil optreden met wat er op het beeldscherm getoond wordt.

Twijfel je of de kleuren van het vilt passen bij bijvoorbeeld de verf van de kamer of een geboortekaartje? Stuur dan gerust een foto zodat ik mee kan denken!

7da9e2057803

Gebruik

De meeste producten zijn gemaakt van hout. Uiteraard wordt er een uitvoerige kwaliteitscontrole gedaan. Check wel zelf of de producten nog onbeschadigd zijn voor je ze aan je kleintje geeft. Hout is een zacht materiaal en wanneer kinderen er in bijten kan het beschadigen.

Is er onverhoopt toch iets beschadigd? Neem gerust contact op dan bekijken we de mogelijkheden.

sensory play eenhoorn

Sensory play

De producten uit de categorie Sensory play zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, tenzij anders vermeld. Het advies is om altijd onder toezicht te laten spelen. Het verschilt per kind of ze dingen in hun mond stoppen. Volg dus altijd je eigen gevoel en geef aan je kind waar hij aan toe is.

zandstempels

Stempels

De stempels zijn behandeld met een plantaardige olie. Deze kunnen gereinigd worden met water en een borsteltje wanneer er bijvoorbeeld klei tussen zit. Laat ze niet in water staan en laat aan de lucht drogen.

Hanger ring voorraad

Hangers

De hangers met vilten bloemen zijn handgemaakt en kunnen daardoor kwetsbaar zijn. Ze zijn bedoeld om op te hanger ter decoratie en niet om mee te spelen.