OVER ROSA DECO

Voor ik met Rosadeco begon maakte ik bruidstaarten. Dit bleek echter niet goed te combineren nadat onze oudste dochter Olivia werd geboren. Omdat ik het wel heel leuk vond om creatief bezig te zijn besloot ik Rosadeco te beginnen. Ook handgemaakt en voor bijzondere gelegenheden. 

Eerst maakte ik speenkoorden en andere stoffen producten. Ons leven veranderde echter plotseling toen mijn man een ernstig motorongeluk kreeg en mijn bedrijf een jaar lang op een laag pitje kwam te staan. Uiteindelijk ging het gelukkig steeds beter en gaf dit mij de gelegenheid om goed na te denken wat ik nu echt graag wil doen. 

Het maken van bloemen, maar dan van vilt. Gepersonaliseerde producten van hout met daarop een naam. Het geeft mij altijd een warm gevoel om de naam van mijn kinderen ergens te zien staan. 

Wil je iets bijzonders  aanschaffen voor je baby of een exclusief kado geven? Dan zijn de producten van Rosadeco zeer geschikt. De artikelen worden in beperkte oplage gemaakt en zijn te personaliseren.

Alle producten op deze site zijn met de hand gemaakt in Nederland.

Wil je graag iets bestellen en heb je speciale wensen? Laat het gerust weten!

 

website over Rosadeco