OVER ROSA DECO

Voor ik met Rosadeco begon maakte ik bruidstaarten. Dit bleek echter niet goed te combineren nadat onze oudste dochter Olivia werd geboren. Omdat ik het wel heel leuk vond om creatief bezig te zijn besloot ik Rosadeco te beginnen. Ook handgemaakt en voor bijzondere gelegenheden. 

Gedurende de jaren ben ik begonnen met het maken van producten voor kinderen. Gericht op de ontwikkeling en oneindig speelplezier. Het concept sensomotorisch speelgoed wordt steeds bekender in Nederland. Op de website vind je een grote selectie aan Open einde speelgoed, Loose parts en andere speelmogelijkheden. 

Alle producten op deze site zijn met de hand gemaakt in Nederland.

Wil je graag iets bestellen en heb je speciale wensen? Laat het gerust weten!

website over Rosadeco 1
OVER ROSA DECO 2