Inspiratie paastafel

Blog paasdecoratie paastafel

Na kerst is de pasen mijn favoriete feestdag. De vrolijke kleuren, bloemen en schattige dieren zorgen er voor dat ik ieder jaar los ga op het stylen van de paastafel. Lekkere hapjes er bij en een groep vrienden, heerlijk!

Voor de accessoires dook ik in mijn voorraadkast voor serviesgoed en shopte ik bij mijn favoriete winkel; de Hema. Zij hebben ook dit jaar weer een hele leuke selectie met paasartikelen.

Blog paasdecoratie paastafel
Decoratie paastafel

Voor de eerste decoratie gebruikte ik het konijnen hangertje uit de shop. Deze kun je in je paastak hangen maar ook gebruiken als naamkaartje voor het ontbijt. Zo is hij voor meerdere doeleinden geschikt! De servetten zijn van de Hema. Ze hebben een hele lijn met deze mooie bloemenprint waaronder ook bordjes en cadeaudozen.

paasdecoratie paastafel
paasdecoratie paastafel

Voor deze variant heb ik de Vrolijk Pasen hanger gebruikt als servetring, welke ook als hanger te gebruiken is. Het leuke hiervan is dat je er voor kunt kiezen om een naam te graveren. Ook het haasje staat in de shop!

Het tafelkleed, de bordjes en de slingers komen bij de Hema vandaan. Het gouden servies kocht ik bij de Blokker, maar dit verkoopt de Hema ook.

Paastafel decoratie
Paastafel decoratie

Deze accessoires zijn heel leuk voor de kinderen. In het zakje kun je bijvoorbeeld paaseitjes doen of een klein cadeautje. De papieren bordjes kocht ik bij de Action.

Paastafel decoratie
Paastafel decoratie

Deze variant is iets meer ingetogen maar toch heel paas-achtig. Het hangertje is hier gebruikt als naamkaartje en kunnen je gasten als aandenken mee naar huis nemen. Het kransje geeft net dat beetje extra aan je tafelversiering en kan daarna ook als wanddecoratie gebruikt worden. Multifunctioneel dus!

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan voor het versieren van de paastafel. Mochten er vragen zijn over de gebruikte producten of heb je speciale wensen; laat het me gerust weten!


Deze post is niet gesponsord, ik heb alles zelf gekocht 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.