Inspiratie kinderkamer Space

Moodboard kinderkamer Space
Moodboard kinderkamer Space

Bij het bedenken van een inrichting van de kinderkamer vind ik het zelf altijd erg fijn om een moodboard te maken en producten ter inspiratie te verzamelen.

Ik begin eerst met het bepalen van de kleuren. Welke verf ga je op welke muur doen? En wil je bepaalde meubels een andere kleur geven?

Vervolgens bepaal ik het thema. Dat geeft houvast; er zijn zoveel verschillende kanten die je op kunt gaan en zo kun je gericht zoeken. In dit geval ben ik gegaan voor het Space thema. Toch stoer en geschikt om goed te stylen.

Tijdens de We Are Pregnant beurs ontdekte ik de producten van Playmats By Alex. Hele mooie stoffen en betoverende prints. Ze hebben er ook 1 met het space thema en bijpassende kussens om zo het thema compleet te maken.

De mooie regenboog hanger is gemaakt door Mrs Multitask. Zij maakt net als ik oa muurdecoratie van vilt.

De vlaggenslinger is van Nobodinoz en te koop bij Lidor. Dit is een hele toffe webshop met een verzameling aan kinderkamerdecoratie.

Om de kinderkamer echt persoonlijk te maken kun je de muurdecoratie Raket ophangen met daarop de naam van je kindje. Je vindt hem hier in de shop.

Mocht je een babykamer gaan inrichten kun je kijken naar de mobile met de ruimte afbeeldingen. Deze hang je boven het bedje en zo heeft je kleintje altijd iets om naar te kijken.

Zelf gebruik ik altijd graag behang. Al is het maar een klein muurtje, dit voegt een hoop sfeer toe. Het behang van het moodboard vind je bij Deugniet en CO.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.