Inspiratie kinderkamer Jungle

Moodboard kinderkamer Jungle
Moodboard kinderkamer Jungle

Na het space thema van het vorige blog ( niet gelezen? Check hem hier) deze keer een neutrale kleur. Het mooie van deze kleuren is dat het niet kinderachtig is en dat je met kleine aanpassingen er weer een ander thema van kunt maken.

Warme kleuren doen het altijd goed in babykamers. Het geeft sfeer en geborgenheid. En mocht je het te eentonig vinden kun je altijd meer kleur toevoegen zoals groen of geel.

Moodboard kinderkamer Jungle
Moodboard kinderkamer Jungle

Dit behang is van Bibelotte, een hele leuke webshop. Alles wordt door de talentvolle eigenaresse zelf ontworpen en heeft unieke collecties.

Het kleedje is van H&M en hoe meer kleden in de kinderkamer hoe beter wat mij betreft!

Het leeuwtje is een poster van Appeloogje. Marjolein schildert alles zelf en digitaliseert het vervolgens. Behalve deze staan er nog meer leuke ontwerpen in haar shop dus neem zeker een kijkje.

Moodboard kinderkamer Jungle
Moodboard kinderkamer Jungle

De leeuw komt uiteraard uit de shop, net als de ring met de vilten bloemen. Die laatste kun je trouwens ook aanpassen qua kleur en is uit te breiden met een naambordje.

Het hemeltje is van Lidor en verkrijgbaar in talloze kleuren. Plus hij is heel veelzijdig want in het begin kun je hem gebruiken boven het bedje en later kun je hem als speeltent of leeshoekje inrichten.

Het mandje komt uit de shop van Deugniet en CO en behalve deze zijn er nog meer leuke mandjes die heel goed bij dit thema passen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.