Gratis printable voor labels en traktaties met thema Snoep!

IMG 3087

Ben je op zoek naar een unieke traktatie met een vrolijk snoep thema? Lees dan vooral verder! Onder aan deze post kun je de gratis printable downloaden zodat je zelf aan de slag kunt.

IMG 3095
fotocadeau moederdag

Begin met het printen van de pagina’s die je nodig hebt. Voor bovenstaande traktatie heb je de snoepdispensers nodig. Met een scherm mesje of schaartje haal je het rondje van de bol er uit. In een klein doorzichtig zakje doe je snoepjes en plak deze achter de afbeelding. Ik heb gebruik gemaakt van de Haribo Drachibus snoepjes omdat die veel lijken op echte kauwgomballen.
Vervolgens heb ik alles in doorzichtige zakjes gedaan( te koop bij de Action, als kaartenzakjes) en er een kaartje aan gemaakt.

IMG 3096
Fotohanger moederdag

Een zelfde soort techniek heb ik gebruikt bij deze traktaties. Van het patroon papier heb ik rechthoekjes uitgesneden en in de doorzichtige zakjes gedaan. Bij de gele variant heb ik gebruik gemaakt van de kartonnen kaarten van de Action. Bij de roze variant heb ik er een badbruistablet in gedaan, ook van de Action.
Het houten label met naam vind je hier in de shop.

IMG 3097
handafdruk bord

Ben je op zoek naar een traktatie of cadeautje wat snel klaar is? Kies dan voor deze echte kauwgomballen automaat! Ik kocht ze bij de Action en maakte er zelf een label met lint aan.

IMG 3093

De houten labels zijn ook leuk om te gebruiken bij een cadeautje. De papieren snoep labels heb ik gemaakt met een papierpunch. Deze kun je in verschillende knutselwinkels kopen, zoals de Pipoos.

IMG 3091

Wil je zelf aan de slag met traktaties of cadeautjes? Download dan hieronder de printable! Alleen voor persoonlijk gebruik.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.